V tomto článku Vám chceme priblížiť, aké služby poskytujú realitné kancelárie pri prenájme kancelárských priestorov.

Prenájom kancelárií – profesionálne pracovné prostredie, flexibilné a nákladovo efektívne

Dobré pracovné prostredie je základom kvalitnej práce. Získajte aj Vy vynikajúci obchodný úspech s plne zariadenou a vybavenou kanceláriou pre Váš obchodný profil s veľkosťou, ktorú môžete používať flexibilne a bez počiatočnej investície.

Typy kancelárií:

– projektová kancelária
– štartovacia kancelária
– prechodná kancelária
– kancelária na čiastočný úväzok
Službami moderného prenájmu kancelárií nemusíte osobne nič robiť, len pracovať v hotovej kancelárii, pretože prenajímateľ sa o všetko ostatné postará. Moderný prenájom kancelárií má veľa výhod, ktoré vaša firma môže plne využiť.

Okrem iného sú to výhody, ktoré spočívajú v tom, že sú:

1. nákladovo efektívne – pretože nemusíte investovať do infraštruktúry a nábytku, pretože to všetko máte k dispozícii. Navyše potom budete platiť len za prenájom kancelárie, nebude účtovaný poplatok za regionálne využívanie chodieb, kuchýň, toaliet, recepcií a podobne. Službu prenájmu kancelárií môžete využiť aj v čiastočnom a časovo proporcionálnom termíne.

2. flexibilné – pretože vyhovuje vašim potrebám, či potrebujete kanceláriu pre jednu osobu, alebo pre viacerých.

3. zariadené a vybavené inovatívne kancelárie, pracoviská sú k dispozícii okamžite, bez čakania, bez straty času.

4. poskytuje plnú kancelársku infraštruktúru vrátane telekomunikačného zázemia (neobmedzený širokopásmový internet, komplexné telefónne a faxové služby) a kompletné kancelárske technológie (kopírka, čiernobiele a farebné tlačiarne, skenery, faxy, vysokokapacitné servery a projektory).

5. administratívna budova má byť otvorená každý deň v týždni 24 hodín denne, aby zákazník sa dostal na pracovisko podľa potreby.

6. poskytuje profesionálne kancelárske prostredie moderného prenájmu pre vás a vašich kolegov.

7. Budova by sa mala nachádzať vo frekventovanej lokalite, ktorá poskytuje pôsobivú ale ľahko prístupnú základňu pre vaše podnikanie.

8. Systém informačných technológií spravujú a udržujú IT odborníci.

Projektová kancelária

Pre maximálnu flexibilitu môžete mať k dispozícii kanceláriu počas obdobia 1-2 týždňov, alebo mesiacov podľa potreby, kým váš projekt nedokončíte. Sú to profesionálne kancelárie pre okamžité spustenie tak dlho, ako potrebujete.

Štartovacia kancelária

Môžete si vybrať aj kancelárie na prípravné úlohy, ktoré sú potrebné na spustenie vašej spoločnosti. Využite profesionálne zázemie v prvých mesiacoch práce. Začnite svoju firmu so štartovacou kanceláriou, až kým nenájdete svoju dlhodobú kanceláriu.

Prechodná kancelária

Hľadáte riešenie medzi dvomi kancelárskymi riešeniami alebo riešením na obnovu a konverziu? Dočasná kancelárska služba moderného prenájmu umožňuje počas tejto doby vykonávať vašu obchodnú činnosť bez prerušenia.

Kancelária na čiastočný úväzok

Moderný prenájom vám umožňuje využívať plne vybavené kancelárie, pracoviská a profesionálnu infraštruktúru nákladovo výhodne, čas (zúčtovanie podľa hodinovej sadzby). Záleží len na činnosti vašej spoločnosti, kedy a ako využijete naše služby.

Môže to byť až 1-2 hodiny denne, 1-2 dni v týždni, alebo dokonca niekoľko dní v mesiaci. V kancelárskom riešení na čiastočný úväzok môžete plne využiť kancelársky prenájom, ale zaplatíte len toľko času, ako ste skutočne strávili v prenajatých priestoroch.

V prípade, keď chcete prenajímať kanceláriu pre seba alebo firmu riaďte sa s modernými trendami, poprípade sa poraďte aj s odborníkmi z tejto oblasti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.