BCP s.r.o. prenajíma kvalitné kancelárske priestory, kde naši zákazníci dokážu tvorivo pracovať, kde majú okolo seba moderný nábytok a technické vybavenie, dostatok prirodzeného svetla, súkromia . U nás nájdu všetko čo potrebujú pre dosiahnutie kvalitných výsledkov vo svojej práci. Stačí len prísť, alebo zavolať a dohodnúť podmienky prenájmu priestorov. Klienti sú s našimi službami veľmi spokojní.

Kde sa nachádzajú naše kancelárske priestory na prenájom?

BCP s.r.o. sa nachádza v budove pri diaľničnom obchvate v Bratislave Dúbravke s vynikajúcou polohou a rýchlou dostupnosťou do každej časti mesta. Občianska vybavenosť Dúbravky je na vynikajúcej úrovni, kde sú k dispozícii banky , pošty, právnické služby a ďalšie služby, ktoré potrebujete pre Vašu prácu.

V prípade rannej dopravnej špičky nebudete mať problémy sa dostať do práce načas, pretože diaľničný obchvat Vám skráti dobu presunu do práce a tam sa nevytvárajú dlhé kolóny áut. Pri sídle spoločnosti, kde sa nachádzajú aj kancelárske priestory, je veľké parkovisko pre všetkých našich klientov, ktorí tu môžu parkovať bez problémov. Pre náročnejších klientov máme aj strážené parkovisko.

V budove máme neustálu službu na recepcii a tak sa dostanete do svojich prenajatých priestorov i v nočných hodinách. V budove máme namontovaný monitorovací systém a nachádza sa tu aj výťah.

Kancelárie si môžete vybrať od 8,5 m2 do 120 m2 podľa potreby. V prípade, že máte špeciálne požiadavky na prenajaté kancelárie, samozrejme ich zabezpečíme. Priestory sú technicky dobre vybavené, máme tu internet, káblovú televíziu, telefón. Celá naša budova je po rekonštrukcii, sú vymenené okná, dvere, máme nové ústredné kúrenie, elektrickú sieť a vodoinštaláciu. Sociálne priestory máme takisto obnovené. V prípade, že sa rozhodnete u nás prenajať kanceláriu ocitnete sa v príjemnom prostredí.Mať kvalitnú kanceláriu v Bratislave je výhodné aj preto, že skorej  dokážete aj zviditeľniť aj svoju firmu.

BCP s.r.o sa teší na spoluprácu aj s Vami. Ponúkame kvalitné kancelárske priestory na prenájom k spokojnosti všetkých klientov.